Tre kortisonsprutor i foten

kortisonspruta

Idag har jag och min onda fot varit på Ortopedkliniken. Läkaren kom fram till att jag skulle få kortisoninjektioner med bedövningsmedel på tre ställen i foten. Där, då, idag. Det var jag inte beredd på och tur var det för annars hade jag nog inte åkt dit. Jag svor, gnällde och pep för det gjorde ju ont, ja, i och för sig inte så mycket ont men ändå. Och läskigt är ju sånt där, nålstickande. Usch och fy! Så nu sitter jag här med en halvt bedövad fot. Läkaren sa att först kanske man får mer ont och sedan kanske det inte blir bättre förrän om två veckor. Och om det håller, det vet man heller inte. Om smärtan kommer tillbaka kan man ta nya kortisonsprutor, upp till tre gånger. Så det blir till att hålla tummarna och hoppas att denna behandlingen (tillsammans med träning förstås) fixar det hela så att jag snart kan ta upp dansen till fullo igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

20 + tio =